Πρακτικό 10/2008

1ο ΘΕΜΑ: Ολοκλήρωση κατασκευής- δημιουργίας της Ιστοσελίδας
Αρ. Απόφασης 36/2008

Ο Αντιπρόεδρος Νικ. Γιαζιτσής και το μέλος Ροδίτης Νικόλαος σε συνέχεια της υπόθεσης για την κατασκευή και λειτουργία της ιστοσελίδας του Συλλόγου γνωστοποίησαν στο Δ.Σ. ότι η ιστοσελίδα είναι έτοιμη, περιλαμβάνει τα παρακάτω σε ανάπτυξη θεματικά πεδία: Καταστατικό Δ.Σ. – Ανακοινώσεις Δ.Σ., Υπαλληλικός Κώδικας- Κώδικας Ν.Α. -Μισθοδοτικά Θέματα-Διαχείριση θεμάτων προσωπικού- Οργανόγραμμα Νομαρχίας- Λειτουργία Πάρκινγκ- Απόψεις
μελών του Συλλόγου και αναμένεται η φόρτωση των θεματικών αυτών πεδίων με το σχετικό υλικό.

2ο ΘΕΜΑ: . Εγγραφές νέων μελών
Αρ. Απόφασης 37/2008

Εγγράφονται κατόπιν αιτήσεών τους νέα μέλη με ομόφωνη απόφαση οι παρακάτω συνάδελφοι:
1. Δελημπαλτά Ελένη από 4-8-2008
2. Καλαμβούκας Ιωάννης από 1-9-2008
3. Τσικιτίκου Αναστασία από 1-9-2008
4. Σαλωνίδου Μαρία από 3-10-2008
5. Δεμερτζή Πασχαλίνα από 7-10-2008
6. Εφραιμίδης Αναστάσιος από 14-10-2008

3ο ΘΕΜΑ: Συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ 21-10-2008
Αρ. Απόφασης 38/2008

Για την προαναγγελθείσα απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ ,στην οποία συμμετέχει και η ΟΣΥΝΑΕ αποφασίσθηκε η έγγραφη ενημέρωση επι των αιτημάτων όλων των μελών του Συλλόγου, σύμφωνα με το κείμενο διεκδικήσεων που απέστειλε η ΟΣΥΝΑΕ στις 6-10-2008, το οποίο και θα κοινοποιηθεί σε κάθε γραφείο για κάθε έναν συνάδελφο, ώστε να λάβουν γνώση έγκαιρα για συμμετοχής τους σ’ αυτή.

4ο ΘΕΜΑ: Ενημέρωση επί των δράσεων –κινητοποιήσεων για τον χαρακτηρισμό και την ένταξη του νομού Δράμας στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας.
Αρ. Απόφασης 39/2008

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και μέλος της συντονιστικής επιτροπής α/θμιων σωματείων υπαλλήλων υπηρεσιών του Δημοσίου ,ΝΠΔΔ και ΟΤΑ του Ν. Δράμας ενημέρωσε τα μέλη για το χρονικό των δράσεων και συναντήσεων της επιτροπής με εκπροσώπους των φορέων του νομού και τον
Υπουργό Μακεδονίας Θράκης, μετά δε και τη δυσμενή εξέλιξη των γεγονότων να ετοιμάζει η κυβέρνηση την ένταξη του νομού Σερρών στις παραμεθόριες περιοχές και να αφήνει έξω το Νομό Δράμας καθώς και τις δράσεις στις οποίες το Προεδρείο του Συλλόγου μέσα από την τρέχουσα
εξέλιξη των πραγμάτων προέβη και συγκεκριμένα
• στις 13-10-2008 εκδόθηκε με συμμετοχή του Συλλόγου έγγραφο της Συντονιστικής επιτροπής προς την πολιτική ηγεσία της χώρας, τον Υπουργό Μακεδονίας & Θράκης, το Γ.Γ. Γραμματέα Περιφέρειας Α.Μ.Θ. τους βουλευτές του νομού και τους τοπικούς φορείς- Ν.Α. ,Δήμους κ.λ.π.
• στις 14-10-2008 εκδόθηκε έγγραφο του Νομάρχη Δράμας προς τους Υπουργούς Οικονομίας, Εσωτερικών και Μακεδονίας Θράκης για την χορήγηση επιδόματος παραμεθορίων περιοχών στους υπαλλήλους του Ν. Δράμας.
• Στις 14-10-2008 εκδόθηκε έγγραφο του Δ.Σ. του Συλλόγου μας προς όλα τα μέλη μας και τα α/θμια σωματεία του νομού Δράμας , με κοινοποίηση στον υπουργό Μακεδονίας –Θράκης και βουλευτές νομού Δράμας για την αδικία που συντελείται εις βάρος του νομού Δράμας και την άρση αυτής, με ένταξη του νομού Δράμας στις παραμεθόριες και την αντίστοιχη χορήγηση επιδόματος.
• Προγραμματισμός συνάντησης της συντονιστικής επιτροπής με τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης την 20-11-2008.
• Την παράστασή μας στο έκτακτο Ν.Σ. με κύριο θέμα την ένταξη του νομού στις παραμεθόριες περιοχές και την χορήγηση του σχετικού επιδόματος.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και συζήτησης του θέματος εκφράστηκε απ όλα τα μέλη αγανάκτηση και οργή για την όλη εξέλιξη του θέματος, για την αδιαφορία και κωλυσιεργία των οργάνων της πολιτείας να αντιληφθούν το δίκαιο του αιτήματος, ενώ την ίδια ώρα εντάσσουν το νομό Σερρών στις παραμεθόριες περιοχές και χορηγούν αντίστοιχα το σχετικό επίδομα.

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης συντάχθηκε το παρόν πρακτικό, διαβάστηκε και υπογράφηκε από το σύνολο των μελών του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος Η Γ. Γραμματέας Ο Ταμίας
Καμπουρούδης Λάμπρος Γιαζιτσής Νικόλαος Παπουτσιδάκη Μαρία Στεφανίδης Θεόδωρος
Ο Εκπρ. Τύπου & Δημ. Σχέσεων Τα μέλη Τοματσίδης Ιωάννης Ροδίτης Νικόλαος Τοπαλίδης Αλέξανδρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Δράμας : Καλώς ήρθατε !

Σύνδεση

Χαμένο συνθηματικό

Εγγραφή

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.