Πρακτικό 10/2009

Στη Δράμα σήμερα, 11-11-2009,  ημέρα  Τετάρτη  και  ώρα  9.30 π.μ. στο Γραφείο του Συλλόγου υπαλλήλων Νομαρχιακού Διαμερίσματος Δράμας και Επαρχείου Κ. Νευροκοπίου, συνήλθαν σε  συνεδρίαση  τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου  υπαλλήλων Νομαρχιακού Διαμερίσματος Δράμας και Επαρχείου Κ. Νευροκοπίου  προκειμένου  να συζητήσουν και εξετάσουν τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Δρομολόγηση διαδικασιών ενημέρωσης των συναδέλφων – μελών για την υποβολή αγωγής  για τα έτη 2007, 2008 και 2009 των 176 € ή της διαφοράς των  50 € μηνιαίως.
  2. Ανταλλαγή χώρου γραφείου του Συλλόγου  με άλλο γραφείο που ανήκει στη Δ.Ε.Β.
  3. Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικης εκδληλωσης του Συλλόγου για τα παιδιά των συναδέλφων – μελών
  4. Καταγραφή αποτελεσμάτων εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην ΟΣΥΝΑΕ που διενεργήθηκαν στις 20-10-2009.
  5. Διάφορα θέματα

Παρόντες ήταν: Καμπουρούδης Λάμπρος, Πρόεδρος Δ.Σ., Ροδίτης Νικόλαος Αντιπρόεδρος Δ.Σ.,  Παπουτσιδάκη Μαρία, Γ.Γραμματέας Δ.Σ.,  Στεφανίδης Θεόδωρος, Ταμίας Δ.Σ. , Τοματσίδης Ιωάννης, Εκπρός. Δημ. Σχέσεων  και τα μέλη του Δ.Σ.   Τοπαλίδης Αλέξανδρος και Σαμαράς Πασχάλης.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία  ο Πρόεδρος κήρυξε την  έναρξη της συνεδρίασης, παρουσιάζοντας και εισηγούμενος τα ανωτέρω θέματα, μετά από ανταλλαγή απόψεων και διαλογική συζήτηση,  αποφασίσθηκαν  τα κατωτέρω:

Περισσότερα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Δράμας : Καλώς ήρθατε !

Σύνδεση

Χαμένο συνθηματικό

Εγγραφή

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.