Πρακτικό 1/2010

1Ο ΘΕΜΑ: Διεξαγωγή του 4ου Συνεδρίου της ΟΣΥΝΑΕ  στις 3, 4 & 5 Μαρτίου 2010 στη Ρόδο, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΣΥΝΑΕ

Αρ. Απόφασης 1 /2010

Κατόπιν ενημέρωσης  δια εγγράφου της ΟΣΥΝΑΕ, το 4ο τακτικό συνέδριο της ΟΣΥΝΑΕ για την ανάδειξη των νέων οργάνων του  θα διεξαχθεί  στην Ρόδο στις 4-5 Μαρτίου 2010.  Προς τούτο αποφασίστηκε η ενημέρωση των εκλεγμένων αντιπροσώπων από το Σύλλογό μας. Τέλος  αποφασίστηκε εκ νέου η αποστολή όλων των  απαιτούμενων  δικαιολογητικών  προς την οργανωτική γραμματεία της ΟΣΥΝΑΕ , προκειμένου να μην υπάρχει από πλευράς Συλλόγου  κανένα κώλυμα συμμετοχής των αντιπροσώπων.

 

2Ο ΘΕΜΑ: Ενέργειες για την υποβολή αγωγής  για τα έτη 2007, 2008 και 2009 των 176 € ή της διαφοράς των  50 € μηνιαίως.

Αρ. Απόφασης  2 /2010

Συγκεντρώθηκαν  και  εστάλησαν  279  εντολές  συναδέλφων μελών μας για την υποβολή αγωγής  διεκδίκησης του επιδόματος των 176€ ή της διαφοράς των υπόλοιπων 50 € , στο Δικηγορικό Γραφείο  Άννας Ρογκότη- Χριστίνας Καλογήρου & Δέσποινας Μεταξά.

 

3Ο ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός εκδήλωσης κοπής βασιλόπιτας του Συλλόγου

Αρ. Απόφασης  3/2010

Αποφασίστηκε η διοργάνωση της ετήσιας  εκδήλωσης κοπής βασιλόπιτας  στις  21-1-2010 στην Αίθουσα Κ. Καραμανλής (αμφιθέατρο), με ατομικά  βασιλοπιτάκια-τσουρεκάκια (400) για όλα τα μέλη μας ,με μια  βασιλόπιτα για την κοπή της στο όνομα του συλλόγου και των υπηρεσιών της Ν.Α. και του Επαρχείου.  Καθορίστηκε ως δώρο  ένα ταξίδι αξία 500€ και θα το κερδίσει το μέλος που θα τύχει  το ειδικό νόμισμα που θα βάλει ο Πρόεδρος του Συλλόγου σε ένα από  τα βασιλοπιτάκια.

4Ο ΘΕΜΑ: Ψήφισμα Ν.Σ. Δράμας για την άρση των μισθολογικών ανισοτήτων των υπαλλήλων των Ν.Α.

Αρ. Απόφασης  4 /2010

Μετά την επίδοση στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Δράμας ψηφίσματος για την άρση των μισθολογικών ανισοτήτων των υπαλλήλων των Ν.Α.  και την εξίσωσή των αποδοχών τους, αποφασίστηκε η επίδοσή τους στους βουλευτές του νομού για  ενημέρωσή τους.

5Ο ΘΕΜΑ: Εγγραφή μελών

Αποφασίστηκε   η εγγραφή  στα μέλη του Συλλόγου της  Παπαθεοδώρου Παρθενόπης  του Θεοδώρου

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης  συντάχθηκε το παρόν πρακτικό, διαβάστηκε και  υπογράφηκε από το σύνολο των μελών του Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Δράμας : Καλώς ήρθατε !

Σύνδεση

Χαμένο συνθηματικό

Εγγραφή

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.