Πρακτικό 2/2010

1Ο ΘΕΜΑ: Συμμετοχή στην Απεργία  της  ΑΔΕΔΥ την  10-2-2010

Αρ. Απόφασης 5 /2010

Κατόπιν ενημέρωσης  ΟΣΥΝΑΕ  για την προκηρυχθείσα απεργία την 10-2-2010 αποφασίστηκε η συμμετοχή στην απεργία  με έκδοση σχετικής ανακοίνωσης προς τα μέλη μας  στην οποία  συγκεκριμενοποιούνται οι αλλαγές στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση  με την επικείμενη μεταρρύθμιση  για διασφάλιση των εργασιακών μας θέσεων,  άρση των μισθολογικών ανισοτήτων  και ισχύ ενός μόνον κώδικα του Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων.

 

2Ο ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπάνης  εξόδων μετακίνησης και διαμονής των αντιπροσώπων  του Συλλόγου στο 4ο τακτικό Συνέδριο της ΟΣΥΝΑΕ

Αρ. Απόφασης  6/2010

Κατόπιν  οικονομικής αδυναμίας  της  οργανωτικής γραμματείας για το 4ο τακτικό συνέδριο της ΟΣΥΝΑΕ  και προβλημάτων επικοινωνίας που έχουν ανακύψει όπως μάθαμε μεταξύ των μελών του Δ.Σ. της ΟΣΥΝΑΕ και  μελών του Γ.Σ.  της ΟΣΥΝΑΕ υπάρχει το ενδεχόμενο το συνέδριο να διεξαχθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης  στις  3, 4 και 5  Μαρτίου 2010.  Επειδή μέχρι  σήμερα δεν υπάρχει κανένα  δεδομένο αποφασίστηκε να ενημερώσουμε τους αντιπροσώπους του συλλόγου για το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί.

 

3Ο ΘΕΜΑ: Εγγραφή μελών

Αρ. Απόφασης  7/2010

Αποφασίστηκε   η εγγραφή  στα μέλη του Συλλόγου των Γιανταμίδη Ιορδάνη  του Γεωργίου Και του Τσοχατζόπουλου Ευαγγέλου  του Στέφανου.

4Ο ΘΕΜΑ: Οικονομική ενίσχυση  θυμάτων του σεισμού που έγινε στη Αϊτή

Αρ. Απόφασης  8/2010

Κατόπιν του αριθμ. 55/22-1-2010 εγγράφου που απέστειλε η ΕΝΑΕ με το οποίο γνωστοποιήθηκαν οι λογαριασμού των Τραπεζών  όπου μπορούν με οικονομική ενίσχυση  όλοι οι πολίτες να συμβάλλουν στην ανακούφιση  των θυμάτων του σεισμού πουθ έγινε στην Αϊτή αποφασίστηκε εκ μέρους του Συλλόγου των υπαλλήλων η καταβολή  ποσού αξίας 100 € ως οικονομική ενίσχυση  στα  θύματα  του σεισμού της Αϊτής για την ανακούφισή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Δράμας : Καλώς ήρθατε !

Σύνδεση

Χαμένο συνθηματικό

Εγγραφή

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.