Πρακτικό 5/2008

Αρ. αποφ. 9/2008:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καμπουρούδης Λάμπρος με 7 σταυρούς προτίμησης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιαζιτσής Νικόλαος με 7 σταυρούς προτίμησης
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Παπουτσιδάκη Μαρία με 7 σταυρούς προτίμησης
ΤΑΜΙΑΣ : Στεφανίδης Θεόδωρος με 7 σταυρούς προτίμησης
ΕΚΠΡ. ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΝ: Τοματσίδης Ιωάννης με 7 σταυρούς προτίμησης
ΜΕΛΗ: 1) Ροδίτης Νικόλαος και 2) Τοπαλίδης Αλέξανδρος

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. αποφασίσθηκε και πραγματοποιήθηκε η παράδοση και παραλαβή των βιβλίων του Συλλόγου στο νέο Δ.Σ. , από το απερχόμενο Δ.Σ. και στη συνέχεια συζητήθηκαν αυθημερόν τα παρακάτω έκτακτα θέματα για τα οποία λήφθηκαν ομόφωνα και οι αντίστοιχες αποφάσεις:

Αρ. Απόφασης 10/2008

Μετά από πρόταση της Γ. Γραμματέως Παπουτσιδάκη Μαρίας αποφασίζεται ομόφωνα η τήρηση των Πρακτικών Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, που αποτελεί αρμοδιότητα του Γ. Γραμματέα, να γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο και όχι χειρόγραφα όπως γινόταν μέχρι σήμερα, στο βιβλίο Πρακτικών Συνεδριάσεων, το οποίο θα συνεχίσει να τηρείται με επικόλληση των σελίδων των ηλεκτρονικά γραμμένων Πρακτικών συνεδριάσεων στις κενές σελίδες του βιβλίου Πρακτικών, η τελευταία σελίδα κάθε Πρακτικού θα υπογράφεται χειρόγραφα από όλα τα όργανα και μέλη του Δ.Σ., και σε κάθε σελίδα Πρακτικού θα υπάρχει χειρόγραφη μονογραφή της/του Γ. Γραμματέα.

Αρ. Απόφασης 11/2008
Η συμμετοχή του Προέδρου Καμπουρούδη Λάμπρου, του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. Γιαζιτσή Νικολάου και του εκπροσώπου Τύπου & Δημ. Σχέσεων Τοματσίδη Ιωάννη στην Ολομέλεια Δ.Σ. Συλλόγων Υπαλλήλων των Ν.Α. και Επαρχείων της χώρας, που διοργανώνει η ΠΟΣΥΝΑ στην Αθήνα στις 27-3-2008 –Πολυχώρο ΑΠΟΛΛCΝ , Νέο Φάληρο. Η μετάβαση και επιστροφή θα γίνει με Ι.Χ. και αεροπορικώς αυθημερόν, με κάλυψη των εξόδων ημερήσιας αποζημίωσης.

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης συντάχθηκε το παρόν πρακτικό, διαβάστηκε και υπογράφηκε από το σύνολο των μελών του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος Η Γ. Γραμματέας Ο Ταμίας Καμπουρούδης Λάμπρος Γιαζιτσής Νικόλαος Παπουτσιδάκη Μαρία Στεφανίδης Θεόδωρος
Ο Εκπρ. Τύπου & Δημ. Σχέσεων Τα μέλη Τοματσίδης Ιωάννης Ροδίτης Νικόλαος Τοπαλίδης Αλέξανδρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Δράμας : Καλώς ήρθατε !

Σύνδεση

Χαμένο συνθηματικό

Εγγραφή

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.