Πρακτικό 5/2009

1Ο ΘΕΜΑ: Έγκριση εξόδων αποκατάστασης βλάβης της μπάρας στην ελεγχόμενη ζώνη πάρκινγκ υπο την εποπτεία του Συλλόγου.

Αρ. Απόφασης  19/2009

Αποφασίστηκε  η έγκριση και πληρωμή των εξόδων  για την αποκατάστασης βλάβης της μπάρας στην ελεγχόμενη ζώνη πάρκινγκ τη μέριμνα του οποίου  έχει  το Δ.Σ. του  Συλλόγου

2Ο ΘΕΜΑ: Ενημέρωση  πεπραγμένων  στην Ολομέλεια  των Α/θμιων Συλλογων στις 9-4-2009 στην Αθήνα

Αρ. Απόφασης 20/2009

Τα μέλη ενημερώθηκαν δια του Προέδρου  του Δ.Σ. ότι κατατέθηκαν οι  προτάσεις   του ΣΔ.Σ. του Συλλόγου, αναπτύχθηκαν  από τον Πρόεδρο  και ζητήθηκαν οι απόψεις  της ΟΣΥΝΑΕ.  Το Δ.Σ. της ΟΣΥΝΑΕ  δεν έδωσε απαντήσεις  και δήλωσε  ότι θα  μας ενημερώσουν για τις απόψεις- θέσεις- αποφάσεις τους………

3Ο ΘΕΜΑ: Δικαστική διεκδίκηση επιδόματος παραμεθορίων περιοχών  ύψους 120 μηνιαίως

Αρ. Απόφασης 21/2009

Αφού ενημερώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. δια εγγράφου- ενημερωτικού Σημειώματος της Δικηγόρου Ζουρντζή Άννας  ότι  υπάρχει δυνατότητα διεκδίκησης του επιδόαμτος των παραμεθορίων περιοχών δια της δικαστικής οδού, αποφασίστηκε ο συντονισμός  των ενεργειών των μελών του Δ.Σ.  για τη συγκέντρωση και  έγκαιρη αποστολή των δικαιολογητικών αλλά και να ζητηθεί  πρόταση εκπροσώπησης και από το Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας .

 

4Ο ΘΕΜΑ: Εγγραφή Μελών

Αρ. Απόφασης  22/2009

Εγγράφονται κατόπιν αιτήσεώς τους μέλη του συλλόγου οι: Μαρίνη Θεοδώρα του Μιχαήλ Στουπά Ανδρονίκη του Ιωάννη, Κοκορόγιαννης Ανδρέας του Ευσταθίου Καραπιπέρη Χρυσάνθη του  Δημητρίου, Κωνσταντινίδης Σταύρος του Γεωργίου, Σύρτας Ευάγγελος του Άγγελου, Καλαϊτζίδου Βαρβάρα του Εμμανουήλ, Κωνσταντινίδου Ελένη του Ζαχαρία,Θεοδωρίδη Χαράλαμπο του Σταύρου, Πάσχο Αθανάσιο του Χρήστου.

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης  συντάχθηκε το παρόν πρακτικό, διαβάστηκε και  υπογράφηκε από το σύνολο των μελών του Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Δράμας : Καλώς ήρθατε !

Σύνδεση

Χαμένο συνθηματικό

Εγγραφή

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.