Πρακτικό 5/2010

Διενέργεια  4ου τακτικού συνεδρίου ΟΣΥΝΑΕ & Έγκριση δαπάνης  εξόδων μετακίνησης

Αρ. Απόφασης 13 /2010

Κατόπιν της από 15-3-2010 με fax ενημέρωσης  από το προεδρείο του απερχόμενου Γενικού Συμβουλίου της ΟΣΥΝΑΕ , το 4ο τακτικό συνέδριο της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί όπως καθορίσθηκε και επιβεβαιώθηκε στις  22,23 και 24 Μαρτίου 2010 στην πόλη της Αθήνας στο Ξενοδοχείο  CLASSICAL ATHENS IMPERIAL . Απεστάλη στο Δ.Σ. και το πρόγραμμα των ημερών και αποφασίσθηκε η κοινοποίηση του στους  αντιπροσώπους του Συλλόγου μας καθώς και η ενημέρωσή τους ότι ο Σύλλογος αναλαμβάνει  όλα τα λειτουργικά ζητήματα για τη μετακίνμησή τους ώστε σε κάθε περίπτωση το κόστος να είναι όσο το δυνατό χαμηλότερο. Προς τούτο κι επειδή βρέθηκε συμφέρουσα τιμή, πλεονεκτικότερη της μεταφοράς με άλλο μέσο χωρίς ταλαιπωρία,  για μετάβαση και επιστροφή αεροπορικώς αποφασίσθηκε η  μετάβασή τους αεροπορικώς  και υπολογίσθηκε  η ημερήσια αποζημίωσή τους για  τρεις ημέρες με δυο διανυκτερεύσεις στο ποσό των 130 ευρώ. Σε περίπτωση που κάποιος αντιπρόσωπος δεν επιθυμεί να μεταβεί και επιστρέψει αεροπορικώς θα λάβει την αποζημίωση που θα είναι ίση με την τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου των άλλων αντιπροσώπων .

Τέλος  αποφασίσθηκε ότι   οι θέσεις του Δ.Σ. του  Συλλόγου  όπως έχουν  πολλάκις μέχρι σήμερα  έγγραφα εκφρασθεί προς την ΟΣΥΝΑΕ  (Δ.Σ. και Γ.Σ.) καλό είναι να επαναληφθούν δι α του Προέδρου του Δ.Σ. ο οποίος έχει και την ιδιότητα του εκλεγμένου αντιπροσώπου και θα μετέχει  στο 4ο τακτικό συνέδριο της Ομοσπονδίας, με προτροπή μας να είναι και υποψήφιος για το Γ.Σ.

Επιπλέον  αποφασίσθηκε  να είναι αίτημα προς ψήφιση  από τις εργασίες του συνεδρίου  οι θέσεις  του συνεδρίου για το σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης  συντάχθηκε το παρόν πρακτικό, διαβάστηκε και  υπογράφηκε από το σύνολο των μελών του Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Δράμας : Καλώς ήρθατε !

Σύνδεση

Χαμένο συνθηματικό

Εγγραφή

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.