Πρακτικό 6/2009

1Ο ΘΕΜΑ: Διερεύνηση δυνατότητας  αποστολής παιδιών των υπαλλήλων της Ν.Α. σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Αρ. Απόφασης  23 /2009

Αν και το θέμα κρίθηκε ότι έρχεται  αργά για διερεύνηση αποφασίστηκε  η  συνάντηση του Προέδρου με το Νομάρχη για τη δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης ανά παιδί σε περίπτωση που βρεθεί  φόρμουλα συμφέρουσας οικονομικής πρότασης από παιδική κατασκήνωση καθώς και  η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους συναδέλφους  για  παιδική κατασκήνωση προς το Σύλλογο ώστε να υπολογιστεί  ο αριθμός των ενδιαφερομένων.

2Ο ΘΕΜΑ: Συλλογικές διαπραγματεύσεις (άρθρο 4 παρ.2 Ν. 2738/99) στις 18-6-2009 με συμμετοχή του Δ.Σ. της ΟΣΥΝΑΕ

Για τη συνάντηση  που έγινε στις  18-6-2009  μέσα στα πλαίσια   των συλλογικών διαπραγματεύσεων κατά το άρθρο 4 παρ.2 Ν. 2738/99 και στην οποία συμμετείχε η ΟΣΥΝΑΕ, η ΕΝΑΕ, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών , αναμένουμε ενημέρωση επίσημη από το Δ.Σ. της ΟΣΥΝΑΕ.

3Ο ΘΕΜΑ: Ενημέρωση  για εξέλιξη επιδόματος  176 €  ή της  διαφορά των 50€ -αγωγές

Με έγγραφο του Δικηγορικού Γραφείου που είχε αναλάβει  την κατάθεση αγωγών μεγάλης μερίδας συναδέλφων και μελών του Συλλόγου για την διεκδίκηση των 176€  ή των 50€ (διαφορά)  πρέπει να  κατατεθούν νέες αγωγές  για τα έτη 2007, 2008 και 2009 για να αποφευχθεί ο κίνδυνος της παραγραφής .  Το κόστος  είναι 20 € για τη συμμετοχή  και προβλέπεται 3% αποζημίωση  επί των ποσών  που θα καταβληθούν  στον καθένα  κατόπιν δικαστικής  ή εξώδικης επίλυσης  συμπεριλαμβανομένης και της νομοθετικής  επίλυσης του θέματος. Προς τούτο αναμένουμε υλικό

 

4Ο ΘΕΜΑ: Διάφορα θέματα

  • Η ιστοσελίδα  έχει κατασκευαστεί και πρέπει  να φορτωθεί με το υλικό που θέλουμε ως Σύλλογος και μπορούμε να προβάλλουμε με κύριο σκοπό την ενημέρωση  των μελών  του Συλλόγου. Η ιστοσελίδα θα έχει στοιχεία www:synodra.
  • Συγκεντρώθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. 131  αιτήσεις συναδέλφων- μονίμων υπαλλήλων και 22 συναδέλφων με σχέση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ.  για τη διεκδίκηση του επιδόματος των  παραμεθορίων περιοχών και δόθηκαν στην δικηγόρο κα Ζουρνατζή  Άννα .
  • Ανάγκη  ύπαρξης ενός επιπλέον πάρκινγκ ελεγχόμενης στάθμευσης αυτοκινήτων, το οποίο φαίνεται δύσκολο για να επιτευχθεί. Θετική η θέση του Νομάρχη αλλά συγκρατημένη προς το παρόν. Αποφασίστηκε να γίνει πρόταση  από 15-7-2009 μέχρι 25-8-2009 οι μπάρες να ανοίγουν στις 9.00 το πρωί κάθε μέρα για το κοινό λόγω  λήψης κανονικών αδειών θερινής περιόδου από τους συναδέλφους.

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης  συντάχθηκε το παρόν πρακτικό, διαβάστηκε και  υπογράφηκε από το σύνολο των μελών του Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Δράμας : Καλώς ήρθατε !

Σύνδεση

Χαμένο συνθηματικό

Εγγραφή

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.