Πρακτικό 7/2009

1Ο ΘΕΜΑ: Συμμετοχή στην απεργία που προκήρυξε η ΟΣΥΝΑΕ  για τις 30-6-2009, ημέρα Τρίτη

Αρ. Απόφασης  24 /2009

Αποφασίστηκε η συμμετοχή στην απεργία που προκήρυξε η ΟΣΥΝΑΕ  για τις 30-6-2009, ημέρα Τρίτη,   με συγκέντρωση  όλων των συναδέλφων στις 7.30 π.μ. έξω από το Διοικητήριο, σύνταξη και επίδοση ψηφίσματος στο Νομάρχη Δράμας. Αποφασίστηκε δε  από τα αποθεματικά του ταμείου  η διάθεση ποσού 20 €  ανά συμμετέχοντα μέλος στην απεργία με σκοπό  την ενίσχυση της συμμετοχής στην απεργία που προκήρυξε η ΟΣΥΝΑΕ,  ως απεργία μόνο των Νομαρχιακών Υπαλλήλων.

Διεκδικούμε  550€ αναλογικά και σε όλους τους εργαζόμενους  των Ν.Α., όπως στους υπαλλήλους της Περιφέρειας. Όχι στην κατάργηση  της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και σε αναγκαστικές μετατάξεις  για δεύτερη φορά  και πάλι  μετατάξεις των εργαζομένων  σε  άλλους χώρους  δουλειάς  με αβέβαιη την εργασιακή  σχέση και τις αποδοχές.

 

2Ο ΘΕΜΑ: Ενημέρωση των συναδέλφων από το μέλος  της ΟΣΥΝΑΕ Βαζούρα  Δημήτριο  για τα προβλήματα των υπαλλήλων των Ν.Α.

Αρ. Απόφασης  25/009

Μετά από επαφές του Προέδρου του Δ.Σ. με εκπροσώπους του Γενικού Συμβουλίου της ΟΣΥΝΑΕ, θα επισκεφθεί μια εκ των προσεχών ημερών το μέλος Βαζούρας Δημήτριος του τομέα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο οποίος επισκέπτεται και τα άλλα Νομαρχιακά Διαμερίσματα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.,  με κύριο θέμα την συμμετοχή όλων των συναδέλφων στην απεργία που προκήρυξε η ΟΣΥΝΑΕ  της 30-6-2009. Αποφασίστηκε  να γίνουν  κατά υπηρεσία, στους χώρους εργασίας η ενημέρωση και η συζήτηση των προβλημάτων των υπαλλήλων στις Ν.Α. καθώς κρίνεται πιο εποικοδομητική και ουσιαστική αυτή η επικοινωνία.

3Ο ΘΕΜΑ: Εθελοντική συμμετοχή συναδέλφων – μελών σε συνεργεία  πυρασφάλειας της ευρύτερης γύρω περιοχής της  Δράμας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου  κρίνει ότι  όσο περισσότεροι υπάλληλοι μπορούν  να συμμετέχουν στην εθελοντική πυρασφάλεια  αυτό είναι προς όφελος της κοινωνίας  και η συμμετοχή τους είναι ουσιαστική  και παροτρύνεται από το Δ.Σ. του Συλλόγου.

 

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης  συντάχθηκε το παρόν πρακτικό, διαβάστηκε και  υπογράφηκε από το σύνολο των μελών του Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Δράμας : Καλώς ήρθατε !

Σύνδεση

Χαμένο συνθηματικό

Εγγραφή

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.