Πρακτικό 9/2009

ΘΕΜΑ: Χορήγηση  οικονομικής βοήθειας από τον ειδικό λογαριασμό αλληλοβοήθειας  στο μέλος του Συλλόγου μας  Καραγιαννίδη Ιωάννη

 Αρ. Απόφασης  30 /2009

Με την από 22-9-2009 αίτηση   του  μέλους και συναδέλφου Τσολακίδη Παναγιώτη του Κων/νου γνωστοποιείται  στο Δ.Σ. του Συλλόγου  η ανάγκη  οικονομικής βοήθειας στον συνάδελφο και μέλος του Συλλόγου μας  Καραγιαννίδη Ιωάννη του  Δημητρίου και ζητείται η παροχή βοήθειας με  αιτιολογία το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας του και   την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει λόγω δανείων  και αναγκών του τέκνου του Δημητρίου (ειδικοί λόγοι  υγείας).

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης κλήθηκαν κατά τη συνεδρίαση  οι συνάδελφοι και μέλη του Συλλόγου Τσολακίδης Παναγιώτης και Ηλιάδης Παναγιώτης, οι οποίοι και προφορικά  ανέπτυξαν την δυσχέρεια στην οποία έχει περιέλθει  ο συνάδελφός μας  από πλευρά υγείας  και οικονομικών δυσκολιών. Μετά από ανταλλαγή απόψεων και μελέτη των οριζόμενων στις διατάξεις του  καταστατικού λειτουργίας  και αφού  λήφθηκαν  υπόψη οι  ανωτέρω ειδικοί  οικογενειακοί και οικονομικοί  λόγοι   αποφασίστηκε ομόφωνα  η παροχή οικονομικής βοήθειας ύψους 2000 € στο συνάδελφο και μέλος μας Καραγιαννίδη Ιωάννη του Δημητρίου για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων της υγείας του , ώστε να ανταποκριθεί στις επιπλέον οικονομικές δαπάνες που απαιτούνται για την θεραπευτική αγωγή του.

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης  συντάχθηκε το παρόν πρακτικό, διαβάστηκε και  υπογράφηκε από το σύνολο των μελών του Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Δράμας : Καλώς ήρθατε !

Σύνδεση

Χαμένο συνθηματικό

Εγγραφή

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.